Vhs till usb kjell och company

VHS till USB – En enkel lösning med Kjell & Company

När du tänker på gamla tiders filmer och TV-program kommer de sannolikt att vara kataloger av VHS-kassetter som samlar damm i ett hörn av rummet. I ett sådant scenario, ett perfekt sätt att återuppleva dessa minnen utan att skada originalbanden är att konvertera VHS till USB med hjälp av Kjell & Company, en framstående leverantör av tekniska lösningar i Sverige.

Processen för Konvertering

Den övergripande processen för att konvertera VHS till USB är ganska enkel och okomplicerad. Du Connecta ditt VHS-bandsystem till en video omvandlare via RCA komposit kablar, anslut sedan omvandlaren till din dator eller laptop med hjälp av en USB-kabel. Nu kan du spela upp VHS-bandet och samtidigt spela in det med en lämplig programvara.

Koppla Upp Din Utstrålning

Viktiga att tänka på vid VHS till USB omvandling är att ha rätt kablar och adaptrar. Redan här erbjuder Kjell & Company en mängd olika alternativ att välja mellan.

Rätt Programvara

Kjell & Company erbjuder också en uppsättning programvaror som kan gör denna konvertering lättare. Oavsett om du använder en PC eller Mac, finns det programvaror tillgängliga som Video-2-PC DIY Video Capture Kit för Windows och VIDBOX för Mac.

Produkt Funktionen Pris
Video-2-PC DIY Video Capture Kit Omvandlar VHS till digitalt format på PC 899 SEK
VIDBOX for Mac Konverterar VHS till digitalt format på Mac 739 SEK
Roxio Easy VHS till DVD 3 Plus Fungerar med både Mac och PC 649 SEK
Elgato Video Capture Kompatibel med både Mac och PC 1199 SEK

Tänk på

Innan du ger dig i kast med konverteringen, kan det vara bra att överväga några viktiga aspekter. Ett är bandets tillstånd. Om bandet är i dåligt skick kanske det inte går att spela upp det och då fungerar inte heller konverteringsprocessen. Dessutom om ditt dators utrymme är begränsat kan det vara svårt att lagra alla videofiler som du har konverterat.