Vart är det varmt i november

När man tänker på månaden november är den första tanken sällan en solig strand, men det finns faktiskt flera platser runt om i världen där vädret fortfarande är varmt och behagligt. Därför är vår fråga – ”Vart är det varmt i november?” – relevant för de som planerar en semester under denna tid på året. Så utan vidare, låt oss dyka in i ämnet och utforska de bästa resemålen för en varm semester i november.

Varför söka solvärme i november?

Den stora massan av människor tenderar att ägna sig åt semesterresa under sommarmånaderna. Men det finns också fördelar med att resa under senhösten. För det första, eftersom mindre människor reser just nu, kan du dra nytta av bättre priser på både flyg och boende. För det andra kan du undvika trängseln och bara njuta av några lugna dagar i solen.

Bästa platserna för att hitta solvärme i november

Att bestämma var man ska åka för en varm semester i november kan vara lite knepigt, eftersom olika delar av världen har olika klimatförhållanden. Här kommer en lista över de bästa platserna att besöka för att få lite solljus i november:

Destination Genomsnittlig daglig temperatur i November Reseaktiviteter
Tenerife, Spanien 22°C Solbad, vandring, sightseeing
Phuket, Thailand 29°C Strandliv, snorkling, sightseeing
Dubai, UAE 31°C Shopping, utforska ökenlandskap, strandliv
Cancún, Mexiko 28°C Ancient ruin sightseeing, strandliv, dykning

Några ytterligare tips

Var dock medveten om att även om dessa destinationer generellt har varmt väder i november kan oväntade klimatförhållanden alltid inträffa. Det är därmed alltid klokt att ha koll på väderprognosen innan du reser.

Resor under lågsäsong som november kan ge en möjlighet att uppleva fantastiska platser utan trängsel. Så varför inte packa din badklänning och solcrème och ge dig ut på ett äventyr till något av dessa soliga resmål?