Rollistan i 2012 (film)

Om Rollistan i 2012 (Film)

År 2012 var märkt av en förtrollande film som tog biograferna med storm – Rollistan i 2012. Genom att utforska storytelling och karakternas utveckling presenterade denna film en gripande berättelse som håller tittaren vid kanten av sitt säte.

Huvudpersoner

Rollistan i 2012 lyses upp av otroliga skådespelarprestationer. Ibland kan det vara svårt att komma ihåg vilken skådespelare som spelade vilken roll, så här är en lista att återgå till.

Skådespelare Rollnamn Rollen i handlingen
Susanne Lindström Annika Huvudrollen, en modig kvinna på jakt efter sanningen.
Björn Gustafsson Peter Bidragande roll, Annikas lojale vän och allierade.
Elina Alminas Lena Framträdande biroll, antagonisten till berättelsen.
Tommy Körberg Professor Berggren Mindre roll, den kloka mentorfiguren.

Den fascinerande handlingen

Rollistan i 2012 tar tittaren på en resa genom en värld full av mysterier och hemligheter. Huvudpersonens (Annika) modiga strävanden för att upptäcka sanningen utgör kärnan i berättelsen. På sin väg möter Annika också andra karaktärer som Peter, Lena och Professor Berggren, som alla spelar centrala roller i hennes sökande.

Filmens Betydelse

Rollistan i 2012 visste att fånga publiken på ett unikt sätt. Filmen betonade inte bara vikten av fantastiskt skådespel, men skildrade också hur karaktärernas relationer och handlingar kan skaka om oss och få oss att fundera över våra egna liv och valmöjligheter.

Avtackning

Med häpnadsväckande prestationer från enastående skådespelare, lockade Rollistan i 2012 in oss i en värld av mänsklig relation, äventyr och uppoffring. Det är ett lysande exempel på vad svensk filmindustri har att erbjuda.