Vi som älskar 90-talet 2022 artister

Vi som älskar 90-talet 2022 – Årets artister

När vi pratar om de blomstrande 90-talen, är det omöjligt att inte dyka djupt ned i musikscenen. 90-talets musik var markerad med en mångfald av genrer och artister som vände upp och ner på allt vi visste om musik. Från grungen till hiphop och popmusik, förtrollade 90-talets artister en hel generation.

För vi som älskar 90-talet, är 2022 året då vi kan återuppleva dessa dagar genom att fira ikoniska artister och band från den guldiga eran. Festivalen ”Vi som älskar 90-talet” har bekräftat en rad imponerande artister för 2022. Här är några av de mest spännande ansiktena som kommer uppträda.

Artist Genre Största hit
Ace of Base Pop All That She Wants
E-Type Dance Life
Dr. Alban Europop, Reggae It’s My Life
Whigfield Dance-Pop Saturday Night

Nostalgi med 90-talets musik

Det finns något nostalgiskt över att gå tillbaka till musiken vi älskade under vår ungdom. Musik är mäktig på det sättet, det ger oss tillbaka till speciella ögonblick i våra liv. Att återuppleva detta genom att se dessa ikoniska artister från 90-talet live under festivalen ”Vi som älskar 90-talet” kommer utvivelaktigt att ge en nyrikta nostalgi och lycka.

Nedan följer en lista över några artister som ska uppträda på festivalen 2022.

  • Ace of Base
  • E-Type
  • Dr. Alban
  • Whigfield
  • Så låt oss ta lite tid att dyka djupt ned i musiken vi älskade, kom ihåg de bästa stunderna och fira 90-talsfestivalen 2022 med passion och entusiasm. Det var bättre förr, men tack vare denna festival kan vi dra tillbaka till de gyllene dagarna, åtminstone för en sommarnatt. Så se till att du inte missar denna fantastiska händelse!