Pop up-tält clas ohlson

Pop up-tält från Clas Ohlson

Pop up-tält från Clas Ohlson har blivit allt mer populära på grund av deras lätthanterlighet och praktiska funktioner. Dessa tält är utformade för att göra din campingupplevelse så bekväm som möjligt. De är lätta att sätta upp, enkla att transportera och tillräckligt rymliga för flera personer.

Tältet kan vikas ihop till ett kompakt, bärbar format vilket gör dem perfekta för camping, festivaler eller andra utomhusaktiviteter. Dessutom är det tillverkat med hållbara material för att ge bästa skydd mot väder och vind.

Hur fungerar ett pop up-tält?

Ett pop up-tält är designat för att snabbt kunna sätta upp och ta ner. Du behöver endast kasta ut tältet och dra i repen – inom några sekunder har du ett fullständigt uppställt tält. När det kommer till att packa ihop tältet, rullar du bara ihop det och stoppar tillbaka det i förvaringsväskan.

Produkt Funktioner Pris
Clas Ohlson Pop up-tält Lätt, detaljerad instruktion, vattentätt, UV-skydd Runt 500 kr.
Clas Ohlson Familje Pop up-tält Rymmer 4 personer, vindskydd, dubbla dörrar, 2 fönster Runt 1000 kr.
Clas Ohlson Dubbelrum Pop up-tält Rymmer 2 personer, myggnät, vattentätt, UV-skydd Fler an 700 kr.
Clas Ohlson Enkelrum Pop up-tält Rymmer 1 person, ultralätt, kompakt, idealisk för backpacking Kring 400 kr.

Köp ett pop up-tält hos Clas Ohlson

Gå över till Clas Ohlsons webbplats för att se hela sortimentet av pop up-tält. Tältet finns i en mängd olika storlekar och utföranden, och med priser som passar alla budgetar. Oavsett om du letar efter ett tält som ska rymma hela familjen för en helg camping eller ett mindre, mer kompakt tält för en snabb övernattning, har Clas Ohlson alternativet för dig. Börja nu din utomhusäventyr med hjälp av ett pop up-tält från Clas Ohlson!