Information för att inte missa de bästa festivalerna i Svågan

Svågan området erbjuder en härlig natur med många olika aktiviteter som kan genomföras individuellt eller i grupp. Förutom alla dessa aktiviteter och sporter finns det även en hel del festivaler att ta del av. Det finns festivaler för den som älskar fiske, för den som är intresserad av film, musik eller dans. Vår sida samlar all information som du behöver för att inte missa den festival som intresserar dig och din familj mest!

Snöskoterfestival

I Svåganområdet är snöskoter ett mycket populärt fordon att ta sig fram med. Det finns tävlingar och festivaler som lockar många människor varje år. Här samlas många olika företag som presenterar de senaste nyheterna inom snöskotervärlden och som användare kan man få testa den senaste tekniken.

Fiske

I Svåganområdet äSvågan fishingr fiske en mycket populär aktivitet bland så väl unga som gamla, män och kvinnor. Därför finns det festivaler och olika mässor där personer som har ett intresse för denna aktivitet samlas och kan umgås med andra som delar intresset. Vid fiskefestivalen eller mässor deltar olika företag som säljer fiskeutrustning och på så sätt kan man säkerställa att man har den senaste utrustningen inom sitt intresse.

Musik och dans

Det finns många olika musikfestivaler som kommer till Svåganområdet. Det kan vara allt från klassisk musik med orkester som uppträder, till mer modern populärmusik med de senaste artisterna som spelas på radion. Sommaren är högsäsong för dessa musikfestivaler.

I Svåganområdet är det populärt med dansbandsmusik och tillhörande festivaler, där dans alltid ingår. Här kan man dansa med en specifik partner eller varför inte möta en person på plats som delar detta intresse.

Dans

I Svåganområdet är det populärt med dans och det finns festivaler som får hela området att skaka. Det finns dansfestivaler där man lär ut en viss dansstil eller genomför uppträdanden i exempelvis tango, bugg eller klassisk vals.